Deluxe Media

Få gratis tips til din hjemmeside og grafisk design

Spændende læsning til dig der ønsker at blive lidt klogere på hvordan du kan forbedre din hjemmeside og/eller dit grafiske design!

Få gratis tips & tricks, som vi har oparbejdet igennem mere end 18 år!

Her på vores blog deler vi ud af vores viden og guldkorn omkring, hvad der rører sig inden for webdesign, grafisk design og logodesign, så du måske kan blive lidt klogere inden for disse områder.

Logo design med AI
Travel

Fordele og ulemper ved at bruge AI til logo design

I dette blogindlæg ser vi på, hvordan AI kan hjælpe dig med logo design, og hvad du bør overveje, inden du vælger den hurtige løsning. Vi gennemgår fordele og ulemper ved at bruge AI sammenlignet med en professionel designer.

Læs mere her
Håndværkervirksomheder har også brug for en brugervenlig hjemmeside.
Travel

Sådan skaber du den perfekte hjemmeside som håndværker

I dette blogindlæg dykker vi ned i betydningen af en stærk online tilstedeværelse for håndværkervirksomheder. Vi vil give dig nogle praktiske tips til, hvordan en veludført hjemmeside kan hjælpe dig med at tiltrække nye kunder.

Læs mere her
Ny hjemmeside frisør
Travel

sådan får du flere kunder som frisør med din hjemmeside

I dette blogindlæg kommer vi ind på, hvordan du som frisør kan få flere kunder i din forretning ved hjælp af din hjemmeside. Få tips til at optimere din hjemmeside.

Læs mere her
Hjemmesideoptimering for køreskoler
Travel

Få en hjemmeside der hjælper din køreskole med at komme i overhalingsbanen

I dette blogindlæg vil vi udforske, hvordan du kan optimere din køreskoles hjemmeside til at tiltrække nye elever, og kommunikere klart om dine ydelser.

Læs mere her
Hvad er et godt logo?
Travel

Trends inden for logo design: Hvad trender i 2023?

Trends inden for logo design: Hvad trender i 2023 indenfor logoer? Logoet er det første, mange mennesker ser, når de stifter bekendtskab med dit brand, og det spiller en væsentlig rolle i forhold til, hvordan din virksomhed opfattes.

Læs mere her
Design af messemateriale
Travel

Tjekliste til hvad du skal bruge af messemateriale

Er du på vej til din næste messe og usikker på, hvad du skal medbringe? I dette blogindlæg har vi samlet en praktisk tjekliste, der hjælper dig med at sikre, at du har alle nødvendige materialer klar.

Læs mere her
Få flere besøgende til din hjemmeside gratis
Travel

Få flere besøgende til din hjemmeside – gratis!

I dette blogindlæg dykker vi ned i en række effektive metoder, der kan hjælpe dig med at øge din hjemmesides trafik, uden at skulle åbne din tegnebog!

Læs mere her
SEO optimeret hjemmeside
Travel

Hvordan man optimerer en hjemmeside til søgemaskiner (SEO)

Hvis du har en hjemmeside, er chancen stor for, at du har hørt om SEO, eller søgemaskineoptimering. Men hvad betyder det egentlig, og hvordan fungerer det?

Læs mere her
Hvad er http og https?
Travel

Hvad er HTTP og HTTPS?

Læs om hvad HTTP og HTTPS er? Og hvorfor din hjemmeside skal benytte HTTPS. Internettet er fyldt med en masse forkortelser og tekniske termer, som kan være forvirrende. Et af de spørgsmål, mange stiller, er: Hvad er forskellen på HTTP og HTTPS, og hvorfor er det vigtigt for min hjemmeside?

Læs mere her
Professionel hjemmeside design
Travel

Få en brugervenlig hjemmeside der skaber flere leads/salg

I dette blogindlæg kommer vi ind på, hvordan du ved hjælp af forskellige simple tiltag kan forbedre brugervenligheden på din hjemmeside og dermed opnå flere salg/leads via din hjemmeside.

Læs mere her
Få en brugervenlig WordPress hjemmeside
Travel

Hvad er et CMS, og hvorfor er det værd at overveje?

Hvad er et CMS, og hvorfor er det værd at overveje? Det er let at drukne i det dybe hav af hjemmesideværktøjer, men ét redskab har formået at holde sig flydende på overfladen gennem årene – Content Management Systemer, bedre kendt som CMS. Men hvad er et CMS egentlig, og hvorfor er det så essentielt at forstå dets værdi?

Læs mere her

Skal vi også hjælpe din virksomhed med en ny hjemmeside eller grafisk design?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.