Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Grafisk design

Skab stærke visuelle indtryk med grafisk design der sidder lige i øjet, og gør at du skiller dig ud fra dine konkurrenter 

Grafisk designer Aalborg

Vi laver grafisk design, der rammer bulls eye

Grafisk design der rammer lige ind i din målgruppe

Vi forstår at du ønsker at nå ud til dine kunder på en måde, der føles både personlig og professionel. Vi er af den overbevisning, at grafisk design kan spille en nøglerolle i denne sammenhæng. Når vi arbejder sammen, tager vi alt i betragtning: hvem du er, hvad du tilbyder, og mest af alt, hvem dine kunder er. Vi blander disse elementer med vores forståelse af designprincipper og farvepsykologi for at lave grafisk materiale, der virkelig “taler” til din målgruppe.

Visuelt design handler for os ikke kun om at gøre noget pænt – det skal skabe en relation, skabe en vibe. Vi laver design, der ikke bare falder i øjnene, men også fortæller din virksomheds historie. Uanset om det er en brochure, en messestand eller en digital kampagne, giver vi den gas på hver opgave.

Uanset om opgaven er at designe en brochure, en messestand eller grafik til dine digitale kampagner, bringer vi vores grafiske færdigheder på banen. Vi har som mål ikke kun at fange din målgruppes opmærksomhed, men også at skabe et mindeværdigt indtryk. Sammen bygger vi et grafisk udtryk, der fortæller din virksomheds unikke historie og fremhæver dens særpræg.

Grafisk design der rammer din målgruppe

Hvad kan vi hjælpe dig med indenfor grafisk design?

Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig og din virksomhed med indenfor grafisk design. Dette være sig både til trykte og online medier. Uanset om du har brug for at opbygge din virksomheds visuelle identitet, eller skabe markedsføringsmateriale der rammer målgruppen, er vi her for at hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrenterne.

Digitalt Design
Digitalt Design

Vi laver digitalt design, herunder UI/UX design, online/SoMe kampagner og webdesign. Vores designs er målrettede og effektive. Vi hjælper med at skabe en engagerende brugeroplevelse og designe visuelt tiltalende digitale løsninger til dine behov.

Flyers & Brochurer
Flyers & Brochurer

Vi laver grafisk design til flyers, brochurer og foldere. Vores designs er unikke, iøjnefaldende og kommunikerer budskabet effektivt. Uanset om det er en flyer, brochure eller folder, leverer vi professionelt grafisk design, der hjælper dig med at nå dine mål.

Marketingsmateriale
Marketingsmateriale

Vi designer grafik til kampagner på sociale medier, reklamebannere og annoncer i trykte medier. Uanset om du har brug for at promovere et produkt, en begivenhed eller din virksomhed som helhed, leverer vi skræddersyet grafisk design, der hjælper dig med at nå dine marketingmål.

Præsentation & Messemateriale
Præsentation & Messemateriale

Vi tilbyder grafisk design til messe- og præsentationsmateriale. Vores designs skaber en professionel fremtoning, der fanger opmærksomheden. Vi designer standere, messevægge, roll-ups og PowerPoint-skabeloner. Uanset om du har brug for et iøjnefaldende messeudstyr eller en præsentation, der skiller sig ud, leverer vi grafisk design, der hjælper dig med at gøre et varigt indtryk.

Skilte, Bannere & Plakater
Skilte, Bannere & Plakater

Vi designer skilte, bannere og plakater. Vores designs er professionelle og effektive. Uanset om det er til indendørs eller udendørs brug, hjælper vi med at skabe visuelt attraktive og informative designs, der fanger opmærksomheden og gør en forskel for din virksomhed.

Virksomhedsidentitet
Virksomhedsidentitet

Vi tager hånd om din virksomhedsidentitet, herunder visitkort, mailsignaturer og brevpapir. Vores designs er professionelle og ensartede. Vi hjælper med at skabe et sammenhængende og genkendeligt udtryk for din virksomhed.

Referencer

Se eksempler på vores grafiske arbejde

Vi skaber sammenhæng i din visuelle identitet

Vi skaber den røde tråd i dit markedsførings-materiale

Vi forstår betydningen af en velkoordineret visuel identitet, der går hånd i hånd med alle dine markedsføringsplatforme. Vi stræber efter at binde alle dine visuelle elementer sammen – fra dit logo til din hjemmeside, dine sociale medier og dine trykte materialer. Dette hjælper med at gøre dit brand let genkendeligt og forstærker en fornemmelse af pålidelighed.

For os starter enhver designopgave med at lytte. Vi er oprigtigt interesserede i at lære om dine behov, ambitioner og forhåbninger for din virksomhed. Denne indsigt hjælper os med at forme et design, der er tro mod din virksomheds personlighed og adskiller dig fra dine konkurrenter. Vi tager højde for din målgruppe og markedsposition, da vi tror på, at et godt design skal være relevant og målrettet.

Når vi arbejder på dit design, bringer vi en blanding af kreativ frihed, teknisk dygtighed og grundig undersøgelse til bordet. Vi leger med forskellige farver, skrifttyper, layout og billeder for at finde den blanding, der passer i forhold til din målgruppe og forstærker dit budskab.

Vi holder fingeren på pulsen og holder os opdaterede med de nyeste tendenser inden for design. På den måde kan vi sikre, at de designs, vi laver, ikke bare er i takt med tiden, men også effektive.

Få den røde tråd i dit grafiske materiale
Grafisk designer Aalborg

FAQ vedrørende grafisk design

Ofte stillede spørgsmål

Spekulerer du på, hvordan vi arbejder med grafisk design, eller har du specifikke spørgsmål omkring vores ydelser? Bare rolig, du er ikke alene! Her har vi samlet nogle af de mest typiske spørgsmål, vi ofte hører fra vores kunder. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål herunder, så tøv ikke med at række ud til os. Vi sidder klar til at hjælpe!

Absolut! Vi er eksperter i at designe messe materiale, der skiller sig ud og fanger folks opmærksomhed.

Har du en idé, tager vi gladelig imod. Men frygt ej, hvis du ikke har - vi kan nemlig også tage roret og skabe et design, der matcher din virksomheds identitet og målsætninger.

Tidsrammen varierer afhængig af projektets kompleksitet. Når vi kender dine behov lidt bedre, kan vi give dig en mere præcis tidsplan.

Selvfølgelig! Vi ved, hvor vigtigt det er at have stærkt og engagerende visuelt indhold på sociale medier. Vi kan hjælpe dig med at skabe øjenfaldende grafik, der passer perfekt til forskellige platforme, og som hjælper med at fremhæve din virksomheds budskab på de forskellige SOME platforme.

Vi sender en faktura, når projektet er fuldført og du er tilfreds.

Er du i tvivl? Hør hvad vores kunder siger

Skal vi også hjælpe din virksomhed med grafisk design?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed i forhold til grafisk design, det være sig både til tryk og web.