Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Kontakt

Har du spørgsmål eller overvejer du at starte et projekt, så tag kontakt til os. Bare rolig vi bider ikke.

Skriv, eller ring til os.

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for senest 24 timer.

Ved akut opstået supportbehov, er du naturligvis velkommen til at kontakte os uden for normal åbningstid, på telefon: 51 20 16 95, så vil vi afhjælpe dit problem hurtigst muligt

Email

hej@deluxemedia.dk

Telefon

51 20 16 95

Adresse

Fabriciusvej 36,
9210 Aalborg SØ

Åbningstider

Mandag – Fredag
9:00 – 17:00

Ja selvfølgelig kan du det!

Vi forstår fuldt ud, hvor vigtigt det er at kunne få hjælp, når der opstår akutte problemer, der påvirker din virksomhed. Vi er her for at støtte dig, selv uden for vores normale åbningstider.

Vi tilbyder et nødberedskab til vores kunder, der giver dig mulighed for at kontakte os uden for vores normale arbejdstider, hvis du står over for et presserende problem. Vi ved, at tekniske udfordringer eller andre problemer kan opstå når som helst, og det er vores mål at sikre, at du får den hjælp, du har brug for, når du har brug for det mest.

Når du modtager vores tilbud er det helt op til dig, om du vil gå videre med det hos os. Det er lige så vigtigt for os som for dig, at kemien er der.

Nej. Som udgangspunkt, skal du først betale når vi er færdigt med dit projekt, det være sig både ved udarbejdelse af hjemmeside, webshop, grafisk design og logodesign. Ved større projekter kan vi dog se os nødsaget til at delfakturere inden projektet er helt i mål.