Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Thrane Erhverv

Grafisk design + Emballagedesign

Emballagedesign til serie af rengøringsartikler

Grafisk design til rengøringsfirma

Da Thrane Erhverv besluttede at lancere deres egen linje af rengøringsprodukter, indledte de et samarbejde med os om at designe den visuelle pakkeløsning. De ønskede et emballagedesign, der osede af professionalisme, og tiltalte potentielle kunder og stemte overens med deres allerede etablerede visuelle identitet.

For at opnå dette gik vi metodisk til værks. Vi begyndte med en dybdegående forståelse af Thrane Erhvervs brand, deres kunder og den markedsplads, de opererer indenfor. Dette gav os indsigt i, hvordan vi bedst kunne differentiere deres produkter fra konkurrerende virksomheders rengøringsartikler til erhvervs segmentet.

Vores know how inden for grafisk design og vores kreative tilgang blev anvendt til at udvikle et friskt, moderne og unikt visuelt udtryk. Vi arbejdede tæt sammen med Thrane Erhverv gennem hele processen, hvilket sikrede, at det endelige design ikke kun opfyldte deres mål, men også overgik deres forventninger.

Resultatet blev et emballagedesign, der kombinerer det bedste af funktionalitet og æstetik. Det formidler Thrane Erhvervs brandværdier og fanger effektivt kundernes opmærksomhed på en overfyldt hylde. Vi er stolte over at have bidraget til at fremhæve Thrane Erhvervs produkter på markedet med vores grafiske design og emballagedesign kompetencer.

Udover emballagedesign, har vi også bistået Thrane Erhverv med at designe varekataloger og flyers, som skal reklamere for produkterne i deres webshop.

Professionelt emballagedesign Aalborg
Grafisk bureau emballagedesign
Grafisk bureau
Design af tryksager

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.