Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Udtalelser

Kundeanbefalinger, der taler for sig selv

Professionelt grafisk design bureau
Esben Rasmussen COO Dezide

Deluxe Media har hjulpet Dezide igennem efterhånden mange år med vores salgs og marketings materiale, herunder blandt andet vores hjemmeside. De har vist en god forståelse for vores behov og altid udført et professionelt stykke arbejde for os. Det er noget vi har vægtet højt, da vores kunder er primært større internationale kunder som Siemens og andre. Derfor har det betydet meget for os at Deluxe Media kan få vores marketings materiale til at fremstå professionelt og tiltalende for virksomheder, der ofte er meget kritiske i deres leverandørvalg. Vi kan varmt anbefale Deluxe Media.

Grafisk design bureau med høj kundetilfredshed
Daniel Chr. Andersen Indehaver Louis MC

”Efter mere end 14 års samarbejde overrasker Deluxe Media stadig med sine skræddersyede og innovative løsninger samt ikke mindst et tårnhøjt serviceniveau. Deluxe Media har sørget for og været med os gennem etableringen og udviklingen af vores onlineshop, der ud over at være ekstremt brugervenlig, også er automatiseret i en sådan grad, at vi på daglig basis opnår besparelser på både tid og mandskab. Den største glæde ved at samarbejde med Deluxe Media er forståelsen for kundens ønsker fremsat med en lægmands ord, og evnen til at omsætte den pågældende vision til virkelighed med tilføjelse af Deluxe Medias altid konstruktive forslag til forbedringer. Foruden at have løftet vores onlineshop til et helt exceptionelt niveau, står Deluxe Media for tryghed og en virksomhed man kan stole på, særligt i forhold til hurtig respons og assistance, når der en sjælden gang er noget der driller. Der skal lyde de varmeste anbefalinger herfra og en blåstempling af såvel kompetencer, kommunikation, kreativitet og kundeservice.”

Topkarakter web- og grafikdesign firma
Anders L Madsen Direktør HUGIN EXPERT A/S

”Det er simpelthen en fornøjelse at være kunde hos Deluxe Media. Så enkelt kan det siges. De leverer et højt niveau af service og er altid behjælpelig, når der er behov. Vi har igennem en længere årrække fået løst forskellige opgaver hos Deluxe Media og er meget tilfredse med resultaterne. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Deluxe Media. Anders L Madsen, Direktør, HUGIN EXPERT A/S”.

Anbefalet web- og grafikdesign bureau.
Nicolai Jacques Sørensen Chief Learning Architect - Sales Diversity Lab

Deluxe Media har løst flere forskellige opgaver, fra grafisk arbejde til udvikling af det digitale fundament for større online træningsakademier. Udover at løsningerne altid har været tilfredsstillende vil jeg fremhæve den fleksibilitet som Deluxe Media har udvist i processen – både når vi har ændret kravene undervejs og når der er opstået nye behov. Herfra får Deluxe Media de bedste anbefalinger

Grafisk design der skaber glade kunder
Niels Andersen Indehaver Tip Top Trafik

Vi har benyttet Deluxe Media igennem mange år. De er rigtigt gode til at lave lækkert design og levere projekter til tiden. Der er rigtig meget kreativitet i det firma. De kan varmt anbefales.

Webdesign firma med glade kunder
Kenneth Schiøtt Indehaver Schiøtt Flyt

Vi er utroligt tilfredse med vores beslutning om at få vores hjemmeside lavet af Deluxe Media. Efter lanceringen har vi oplevet en tydelig stigning i antallet af kunder, der finder vores virksomhed online. Den professionelle og brugervenlige hjemmeside har hjulpet os med at tiltrække flere kunder.

Webdesign med garanteret kundetilfredshed
Monica Tychsen IT ansvarlig MC emballage

Kan kun give Deluxe Media mine varmeste anbefalinger efter mange års godt samarbejde

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.