Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Torpsgaard Erhvervsrengøring

Hjemmeside + Grafisk design + Logo design

Fra startup til Gazellevirksomhed

Skræddersyet grafisk design visitkort rengøringsvirksomhed

Torpsgaard Erhvervsrengøring var en startup virksomhed, der tilbød rengøring til erhvervskunder. De var ambitiøse og ivrige efter at gøre en forskel i rengøringsbranchen, men de havde brug for en stærk online tilstedeværelse for at nå ud til flere potentielle kunder.

Vi har designet og udviklet en WordPress hjemmeside, der er enkel og intuitiv at navigere rundt på. Samtidig med at siden har et rent og moderne layout, der præsenterer deres services på en overskuelig måde. Vi har fokuseret på at give brugeren en god oplevelse, så de nemt kan finde den information, de leder efter, og med tydelig “call to action” så de kan kontakte Torpsgaard Erhvervsrengøring for yderligere information eller bestilling af deres services.

Torpsgaard Erhvervsrengøring er i løbet af få år gået fra at være en startup virksomhed til at blive Børsen Gazellevirksomhed i 2022. Virksomheden beskæftiger i dag mere end 50 medarbejdere.

Vi er stolte af at have hjulpet Torpsgaard Erhvervsrengøring med at opnå deres målsætninger og vokse som virksomhed.

Ny virksomheds hjemmeside rengøringsfirma
Design af bil rengøringsfirma
Moderne logo design
Logo design service

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.