Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Titan genbrug

Webshop + Grafisk design

Webshop med salg af cirkulære byggevarer

Grafisk design til webshop

Interessen for genbrug af byggematerialer er stigende og det mærkede de også hos TITAN Nedbrydning. som svar på denne udvikling, tog de derfor initiativ til at skabe en markedsplads for cirkulære byggevarer. Dermed var TITAN Genbrug født.

Salget af cirkulære byggematerialer foregår direkte fra virksomhedens hovedsæde i Aalborg, men til at understøtte salget besluttede de at få oprettet et “online varekatalog”, således at deres kunder kunne se, hvilke materialer de havde til salg uden nødvendigvis at møde op fysisk på adressen først.

Vi har haft ansvaret for at udvikle Titan Genbrugs online varekatalog, en brugervenlig webshop baseret på den meget brugervenlige WooCommerce-platform. Projektet har involveret skræddersyet design og funktionalitet for at sikre en intuitiv og behagelig brugeroplevelse. På webshoppen kan kunderne nemt navigere og søge efter specifikke cirkulære byggevarer. Dette inkluderer et bredt sortiment af genbrugte elementer, lige fra døre til vinduer og meget mere.

At arbejde med WooCommerce har givet os mulighed for at skabe en skalerbar og fleksibel løsning for Titan Genbrug. Dette betyder, at webshoppen nemt kan vokse og udvikles sammen med virksomhedens behov, hvilket giver Titan Genbrug mulighed for kontinuerligt at forbedre deres online service i forhold til deres kunder.

Overvejer du en ny webshop, men ved ikke helt hvor du skal starte? Lad os hjælpe dig på vej. Vi har mange års erfaring med at designe webshops, der er både flotte at se på og lette for kunderne at bruge. Vi tager en afslappet snak om dine behov og drømme for din webshop, og sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig. Hvad siger du – skal vi hjælpe med at designe din nye webshop?

 

Professionel Woocommerce webshop nedbrydningsvirksomhed
SEO-optimeret webshop
Grafiker Aalborg
Grafisk design brochure

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.