Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

SKYUM & ANDERSEN

Hjemmeside + Grafisk design + Logo design

Komplet visuel identitet og hjemmeside til Skyum & Andersen køreskole

Grafisk design til køreskole

Som en nystartet køreskole i et konkurrencepræget marked, stræbte Skyum & Andersen efter at skabe en distinkt profil. De søgte at udvikle en visuel identitet, der virkelig repræsenterede deres kerneværdier og spejlede deres unikke tilgang. Samtidig ønskede de en hjemmeside, der kunne formidle de mange forskellige kørekurser, de tilbød, på en måde der var både professionel og personlig, og som kunne engagere og tiltrække potentielle elever.

Indledningsvis udviklede vi en visuel identitet, der passede til deres brand og målgruppe. Vi designede et logo og en farvepalet, der udstrålede pålidelighed og sikkerhed, samtidig med at det var moderne og tidssvarende. Den visuelle identitet blev derefter integreret i designet af deres nye WordPress hjemmeside.

Med et unikt visuelt udtryk og en brugervenlig, professionel hjemmeside, har Skyum & Andersen effektivt formået at navigere i en branche med høj konkurrence, og samtidig har de opnået succes med at tiltrække nye kunder.

Vi har haft fornøjelsen af at bistå Skyum & Andersen i denne transformation, hvor vi har stået i spidsen for at forfine deres brand og forstærke deres digitale fodaftryk. Dette har styrket deres position i markedet. Det har været en proces, hvor vi har samarbejdet tæt, og det glæder os at se, hvordan vores fælles indsats har haft en mærkbar indflydelse på deres forretning.

 

Skræddersyet hjemmeside løsning køreskole
Ny hjemmeside og logo til køreskole

Niels Andersen

Skyum & Andersen køreskole

“Vi har benyttet Deluxe Media igennem flere år. De er rigtigt gode til at lave lækkert design og levere projekter til tiden. Der er rigtig meget kreativitet i det firma.

Jeg kan varmt anbefale Deluxe Media.”

Professionel WordPress hjemmeside til køreskole
Nyt logo til din køreskole
Nyt logo køreskole

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.