Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Louis MC

Webshop + Grafisk design

Webshop med motorcykeludstyr med gashåndtaget i bund

Grafisk design Woocommerce webshop

Vi har været en fast samarbejdspartner med Louis MC siden 2007, da de lancerede deres første webshop. Konceptet har været uændret siden da: At tilbyde de rigtige produkter til en konkurrencedygtig pris.

Interessen for Louis MC’s koncept voksede hurtigt og har fortsat med at stige blandt danske motorcyklister. Som et resultat heraf, har de kunnet supplere deres webshop med to fysiske butikker.

Siden 2007 har vi stået for deres online tilstedeværelse. Webshoppen er blevet løbende opdateret for at følge tidens standarder – både med hensyn til funktionalitet og platform. Webshoppen er således blevet tilpasset i forhold til de nyeste teknologier, der er kommet frem.

I dag kører webshoppen på den pålidelige WooCommerce platform, en brancheledende løsning kendt for sin skalerbarhed og fleksibilitet. Vi har med tiden udvidet webshoppens funktionalitet med diverse funktioner, der har til formål at gøre brugeroplevelsen mere intuitiv for kunderne, samtidig med at administrationen effektiviseres.

Ifølge ejeren, Daniel Chr. Andersen, har den omfattende automatisering, der er indbygget i denne professionelle webshop, haft en markant indflydelse på effektiviteten i deres daglige drift. Automatiseringen har frigjort betydelig tid og arbejdskraft, hvilket har resulteret i betydelige besparelser af både tid og arbejdskraft i den daglige drift.

Professionel webshop til salg af motorcykeludstyr
Grafisk design til webshop
Få en ny brugervenlig webshop

Daniel Chr. Andersen

Indehaver Louis MC

Efter mere end 14 års samarbejde overrasker Deluxe Media stadig med sine skræddersyede og innovative løsninger samt ikke mindst et tårnhøjt serviceniveau. Deluxe Media har sørget for og været med os gennem etableringen og udviklingen af vores onlineshop, der ud over at være ekstremt brugervenlig, også er automatiseret i en sådan grad, at vi på daglig basis opnår besparelser på både tid og mandskab.

Den største glæde ved at samarbejde med Deluxe Media er forståelsen for kundens ønsker fremsat med en lægmands ord, og evnen til at omsætte den pågældende vision til virkelighed med tilføjelse af Deluxe Medias altid konstruktive forslag til forbedringer.

Foruden at have løftet vores onlineshop til et helt exceptionelt niveau, står Deluxe Media for tryghed og en virksomhed man kan stole på, særligt i forhold til hurtig respons og assistance, når der en sjælden gang er noget der driller.

Der skal lyde de varmeste anbefalinger herfra og en blåstempling af såvel kompetencer, kommunikation, kreativitet og kundeservice

Webdesigner til webshop
Mobilvenlig Woocommerce webshop

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.