Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Kobolt

Hjemmeside + Logo design

Læringsportal til forening for faglærere på teknisk skole

Grafisk design til forening

Kobolt er Malerfagslærernes Lærebogsforening ved landets tekniske skoler.

Kobolts formål er at formidle udvikling af undervisningsmaterialer for malerfagets malerskoler.

Kobolt ønskede at overgå fra de traditionelle trykte bøger til online inspiration og læringsartikler i al almindelighed. I forbindelse med denne transformation kontaktede de os for at få udarbejdet deres nye læringsportal.

Vi startede opgaven ud med at designe en ny visuel identitet, som skulle danne fundamentet for det visuelle udtryk på deres nye website.

Hjemmesiden er bygget på WordPress-platformen. WordPress er kendt for sin brugervenlighed. Med sit intuitive interface og brugervenlige redigeringsværktøjer er det nemt for medlemmerne at oprette og administrere indhold på hjemmesiden. Siden er blevet udbygget med et brugersystem, der kun giver adgang til foreningens medlemmer.

Med den nye læringsportal kan Kobolts medlemmer nu dykke ned i en verden af pædagogiske ressourcer, kurser og videndeling. Vi er glade for at have bidraget til at understøtte medlemmernes faglige udvikling og skabe et online fællesskab, der fremmer læring og videndeling.

Hjemmeside opgradering service
Mobil optimeret hjemmeside
Få en ny brugervenlig webshop

Daniel Chr. Andersen

Indehaver Louis MC

Efter mere end 14 års samarbejde overrasker Deluxe Media stadig med sine skræddersyede og innovative løsninger samt ikke mindst et tårnhøjt serviceniveau. Deluxe Media har sørget for og været med os gennem etableringen og udviklingen af vores onlineshop, der ud over at være ekstremt brugervenlig, også er automatiseret i en sådan grad, at vi på daglig basis opnår besparelser på både tid og mandskab.

Den største glæde ved at samarbejde med Deluxe Media er forståelsen for kundens ønsker fremsat med en lægmands ord, og evnen til at omsætte den pågældende vision til virkelighed med tilføjelse af Deluxe Medias altid konstruktive forslag til forbedringer.

Foruden at have løftet vores onlineshop til et helt exceptionelt niveau, står Deluxe Media for tryghed og en virksomhed man kan stole på, særligt i forhold til hurtig respons og assistance, når der en sjælden gang er noget der driller.

Der skal lyde de varmeste anbefalinger herfra og en blåstempling af såvel kompetencer, kommunikation, kreativitet og kundeservice

Brugervenlig webdesign
Grafisk design til maler

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.