Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Hugin Expert

Hjemmeside + Grafisk design

Skaber Klar Kommunikation for Hugin Expert. Fra Web til Messe

Grafisk design til it virksomhed

Med rødder i Aalborg, er Hugin Expert A/S en virksomhed, der har forfinet kunsten at skabe software til  beslutningstagning og risikostyring. Virksomheden, som blev grundlagt i 1986, har en solid viden på disse områder og er kendt over hele verden for deres innovative løsninger.

Virksomhedens værktøj er HUGIN-softwaren, en platform skabt til at yde avanceret støtte til beslutningstagning. Deres platform har fundet anvendelse i mange forskellige brancher, lige fra sundhedssektoren til forsikring, telekommunikation, finansverdenen og forsvarsindustrien.

Som en dynamisk og innovativ virksomhed, havde Hugin Expert A/S brug for en hjemmeside samt markedsføringsmateriale, der kunne leve op til deres høje krav. Det var her, vi trådte ind på scenen.

Til at skabe Hugin Experts hjemmeside, brugte vi WordPress til at skabe en brugervenlig og let navigerbar hjemmeside. Vi vidste, at hjemmesiden skulle være lige så intuitiv som deres egen software, så vi lagde særlig vægt på enkelhed og klarhed. Resultatet? En moderne hjemmeside, der både afspejler Hugin Experts særlige kompetencer og gør det let for besøgende at finde netop det, de leder efter.

Efter udarbejdelse af deres hjemmeside fortsatte vores arbejde med Hugin Expert. Vi fik opgaven med at lave deres brochurer og messematerialer.

Via første del af projektet fik vi indsigt i Hugin Experts essens – deres kerne. Med denne forståelse, lavede vi visuelt materiale, der kunne formidle deres budskab autentisk.

Brochurerne vi designede, fortalte Hugin Experts unikke historie og fremhævede deres innovative løsninger. Messematerialerne, fangede blikket og pirrede nysgerrigheden.

Webdesigner Aalborg
Professionel hjemmeside til it firma
Tilfreds kunde hos Deluxe Media

Anders L Madsen

Direktør HUGIN EXPERT A/S

Det er simpelthen en fornøjelse at være kunde hos Deluxe Media. Så enkelt kan det siges. De leverer et højt niveau af service og er altid behjælpelig, når der er behov.

Vi har igennem en længere årrække fået løst forskellige opgaver hos Deluxe Media og er meget tilfredse med resultaterne. Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Deluxe Media. 

Grafik til web Aalborg
Professionelt profilbrochure til it virksomhed

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.