Deluxe Media

Deluxe Media - skræddersyede hjemmesider og grafisk design

Dezide

Hjemmeside + Grafisk design

Ny hjemmeside og grafisk materiale, hjælper med at overbevise kritiske kunder

Professionelt grafisk design af visitkort

Med over to årtiers erfaring har Dezide specialiseret sig i at levere avancerede, specialdesignede softwareløsninger til fejlfinding, som hjælper virksomheder med at optimere deres drift.

Dezide betjener en mangfoldig kundebase, der spænder over en bred vifte af industrier – fra telekommunikation og vindenergi til chipproduktion og producenter af entreprenørmaskiner.

Dezides kunder er overvejende store internationale spillere som Vestas og Siemens. Disse virksomheder har en stringent udvælgelsesproces, når det kommer til valg af leverandører, hvilket understreger vigtigheden af troværdighed og professionalisme. Dezide søgte vores hjælp til at sikre, at deres markedsføringsmaterialer afspejlede netop dette, og vi er stolte over at have hjulpet dem med at opnå dette mål.

Vi har hjulpet Dezide med at udvikle en brugervenlig WordPress hjemmeside, med udgangspunkt i deres visuelle identitet. Hjemmesiden indeholder blandt andet en lang række af individuelt designede illustrationer og ikoner, der alle bidrager til at fremhæve og forstærke det overordnede visuelle udtryk på hjemmesiden.

Vores samarbejde med Dezide strækker sig udover hjemmesiden, idet vi også har været engageret i at designe et bredt spektrum af markedsføringsmateriale. Dette inkluderer alt fra indbydende brochurer til fængende roll-ups og iøjnefaldende bagvægsbannere, alt sammen med det formål at styrke Dezides brand og tilstedeværelse i markedet.

Ny virksomheds hjemmeside
Mobilvenlig hjemmeside design
Glad kunde Deluxe Media

Esben Rasmussen

COO Dezide

“Deluxe Media har hjulpet Dezide igennem efterhånden mange år med vores salgs og marketings materiale, herunder blandt andet vores hjemmeside.

De har vist en god forståelse for vores behov og altid udført et professionelt stykke arbejde for os. Det er noget vi har vægtet højt, da vores kunder er primært større internationale kunder som Siemens og andre. Derfor har det betydet meget for os at Deluxe Media kan få vores marketingsmateriale til at fremstå professionelt og tiltalende for virksomheder, der ofte er meget kritiske i deres leverandørvalg.

Vi kan varmt anbefale Deluxe Media.”

Design af markedsføringsmateriale
Professionelt design af brochurer

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at nå nye højder?

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for netop din virksomhed.